On the wish list…

FullSizeRender-1

I JUST WANNA ROCK’N ROLL ALL NIGHT & GO SHOPPING EVERY DAY

Ser det ikke ut som om denne røde vesken bringer mye gøy med seg? Det var det første jeg tenkte da jeg så den. Jeg har tilmeldt meg nyhetsbrevet til & Other Stories og de har så mye lekkert! Helt klart det beste nyhetsbrevet jeg får i postkassen et par ganger i uken. Ble helt forelsket i denne røde vesken. Hjertet sier ja, men lommeboken sier nei. Har du lyst og råd så kan den kjøpes her. Og skal du til London for å shoppe så anbefales & Other Stories butikken ved Oxford Circus. Flust med fristelser…

Doesn’t it look like this bag comes with a lot of fun? That’s the first thing I thought when I saw it. I’ve signed up for the newsletter from & Other Stories and they have so many amazing things! Absolutely the best newsletter I get in my mailbox a couple of times per week. Fell completely in love with this red bag. My heart says yes, but my wallet says no. If you want it then you can find it here. Totally recommend the & Other Stories shop by Oxford Circus. Plenty of temptations…

FullSizeRender-2.jpg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *