Boat with a view…

One of the best parts about being continuous cruisers is that we get to live in different parts of London. We’ll find the spots we like and can always sail away from the neighbourhoods we don’t feel at home in. And if the neighbour wants to argue it’s full speed out of there and sayonara. A great bonus that comes with moving around is the view and how it changes. So I want to show you a few pictures I’ve taken from various places we’ve been moored. Wonder where we’ll be next week…

Processed with VSCOcam with c2 presetvscocam-photo-1-1Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c3 presetProcessed with VSCOcam with c2 presetProcessed with VSCOcam with c1 preset

In Norwegian: 

BÅT MED UTSIKT

Noe av det beste med å være continuous cruiser er at vi kan bo i forskjellige deler av London. Vi finner rett og slett en plass vi liker og kan alltids seile vekk igjen hvis vi er i et område vi ikke føler oss hjemme i. Og hvis naboen vil krangle er det bare å gasse på og si sayonara. En god bonus når man flytter så mye er at utsikten fra båten endrer seg. Så jeg har lyst til å vise et par bilder jeg har tatt fra forskjellige steder vi har lagt til. Lurer på hvor vi er neste uke…

❤︎

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *