I was told there would be cake…

Processed with VSCOcam with c3 preset

I found the book: «I was told there would be cake,» in a charity shop. I figured I’d buy it, read it and then maybe turn it back, for the sake of charity. As you can see I’m having a lazy Sunday here, with hot chocolate and my favourite Mille Feuille (which would be a great title for a book too), from Cafe Concerto on Kensington High Street. Sometimes a girl needs a piece of cake.

In Norwegian: 

DE SA DET SKULLE SERVERS KAKE

Jeg fant denne boken i en gjenbruksbutikk som donerer til veldedige formål. Jeg fant ut at jeg ville kjøpe den, lese den og så levere den tilbake igjen. Som dere kan se har jeg hatt en lat søndag her, med kakao og favorittkaken min, Mille Feuille (som forresten også ville være en god tittel på en bok.) Den er fra Café Concerto på Kensington High Street. Noen ganger trenger en dame en kakebit.

❤︎

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *