Good Monday!

Processed with VSCOcam with c3 preset

Mondays are hard. One gets out of bed and can hardly open ones eyes until that coffee is finished. But I’ve decided to look at Mondays a little differently from now on: Mondays are great! Because you never know what the week is going to bring – it might be fantastic! Maybe this is the week that’s going to turn out to be one of the best in your life!? You never know. And I sit here on our balcony, looking at the other houses with balconies and halfway into my coffee I think that: Hell, I was born on a Monday! Mondays are the beginnings to everything.

In Norwegian: 

GOD MANDAG!

Mandager er harde. Man kommer seg ut av sengen og kan nesten ikke åpne øynene før en har fått i seg kaffen. Men jeg har bestet meg for å se litt annerledes på mandager fra nå av: Mandager er fantastiske! For du vet aldri hva uken bringer – det kan jo skje noe fantastisk! Kanskje dette er uken som kommer til å bli den beste noensinne!? Man vet aldri. Og her sitter jeg på balkongen og kikker de andre husene med balkonger og halvveis inni kaffen tenker jeg at: Pokker heller, jeg ble jo født på en Mandag! Mandager er begynnelsen til alt.

❤︎

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *