The Boob Cup…

Processed with VSCOcam with b4 preset

I almost died laughing when I walked by these the other day. Luckily I lived to take a photo and tell the tale. If it didn’t break the budget I would most certainly have bought one or two or four. The cups are very «in your face» but also, in my opinion, beautiful pieces of art.

They should only be used in the right environment though. Imagine walking around at the office holding one of these statement pieces. Or having your granny over for coffee and cake…

If you take a look at the artist Candy Ward’s webpage http://www.candyward.co.uk you’ll see some very decorative flowerpots too. Her boob cups are on display in the Pangolin gallery window in King’s Cross, London.

In Norwegian: 

PUPPEKOPPEN…

Jeg døde nesten av latter da jeg gikk forbi disse forleden dag. Disse puppekoppene er så kule at jeg bare måtte ta et bilde og fortelle om dem. Hvis ikke prisen knakk budsjettet ville jeg kjøpt en eller to, eller fire. De overlater ikke mye til fantasien men er i mine øyne både vakker og god kunst.

Når det er sagt så burde man vel tenke seg om før man bruker dem. Forestill deg å gå rundt på kontoret med denne i hånden. Også var det ettermiddagskaffen med bestemor da…

Hvis du går inn på kunstneren Candy Ward sin hjemmeside www.candyward.co.uk så kan du se noen veldig dekorative blomsterpotter også. Puppekoppene blir for øyeblikket utstillet på Pangolin Gallery i King’s Cross i London.

❤︎

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *