Honest Burger

Processed with VSCOcam with m4 preset

I love it when My Man invites me out. Sometimes I ask him on a date but this time he took me out for a walk to Camden and a hamburger at Honest Burger. I went for the traditional beef cake with chips and beer. Simpel and honest food. As you can see, I’m a very lucky girl. Wonder where I’ll take him on the next date…

In Norwegian: 

ÆRLIG BURGER

Jeg elsker når kjæresten min inviterer meg ut på date. Noen ganger er det jeg som inviterer han ut, men denne gangen var det han som tok meg med på en gåtur til Camden og en hamburger på Honest Burger. Jeg gikk for den tradisjonelle biffkaken med pommes frites og øl. Enkel og ærlig mat. Som dere kan se så er jeg en veldig heldig jente. Lurer på hvor jeg skal ta ham med neste gang…

❤︎

0 kommentarer

  1. Very lovely picture of you x

  2. Thank you Mdm Madame! ❤︎

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *