Narrowboats, narrowboats everywhere…

Processed with VSCOcam with g3 preset

When you change the way you look at things, things you look at change. True. Take this pretty cool poster for example. It’s been hanging on a wall on Portobello Road for a long time but before I moved on a boat, I never ever noticed the narrowboats behind the bottle. I do now – because I have boats on my mind.

In Norwegian: 

HUSBÅTER, HUSBÅTER OVER ALT… 

Når man endrer måten man ser ting på, endrer tingene seg. Sant det. Ta denne kule plakaten f.eks. Den har hengt på en vegg i Portobello Road i laaang tid, men før vi flyttet båten la jeg ikke merke til husbåtene bak flasken. Det gjør jeg nå – for jeg har båter på hjernen.

❤︎

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *