Shopping = Workout

CONFESSIONS OF A SHOPAHOLIC

After we moved on our boat, my shopping habits have changed…

Processed with VSCOcam with c3 preset

If you buy one bag, you may just as well buy five. There is no reason to limit oneself when one comes across good coal. Limiting yourself when shopping is boring. And this is stuff I really need, I know I always say that when I’m in stores, but this time it’s true.

Processed with VSCOcam with c3 preset

Within months I’ve gone from shoe shopping to coal shopping.

Processed with VSCOcam with c3 presetProcessed with VSCOcam with c3 preset

Let’s do this!

Processed with VSCOcam with c3 preset

Watch your step!

Processed with VSCOcam with c3 presetProcessed with VSCOcam with c3 presetEYMO5544

Four down, eighty kilos to go! 😉

In Norwegian: 

EN SHOPOHOLIKERS BEKJENNELSER…

Etter at vi flyttet i båt har shopping-vanene mine endret seg. Jeg har funnet ut at hvis du kjøper en pose kull så kan du like godt kjøpe fem. Det er ingen grunn til å begrense seg når det kommer til bra kull for det er så kjedelig å holde tilbake når man endelig får handlet litt. Og dette er jo noe jeg faktisk trenger! Jeg vet jeg alltid sier det når jeg finner noe jeg har lyst på i en butikk, men dette er jo faktisk sant! I løpet av få måneder er jeg gått fra sko shopping til kull shopping. Også får jeg trent i samme slengen, for hver sekk veier tjue kilo – tjue kilo med varme.  Det er bare å brette opp armene å se positivt på det.

❤︎

0 kommentarer

  1. I haven’t checked in here for some time since I thought it was getting boring, but the last several posts are good quality so I guess I’ll add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

    1. Thank you very much Hannah! I’m delighted to hear that and will do my best to make it better. ❤︎

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *