Out of the tunnel, in to the light.

Processed with VSCOcam with c1 preset

We were moving the boat and when we barged through one of the locks, the engine stopped. It turned out the machine had a cold. That’s what the mechanic called it. So we had to spend the night by a tunnel where someone was recently murdered. It was a dark night, but we survived. The canal doesn’t look so scary in daylight.

In Norwegian: 

UT AV TUNNELEN, INN I LYSET

Da vi flyttet båten og var på vei ut av en av slusene så stoppet motoren plutselig. Det viste seg at maskinen var forkjølet. Det var det mekanikeren sa. Så vi måtte tilbringe natten ved en tunnel hvor det nylig har skjedd et drap. Det var en mørk natt, men vi overlevde. Kanalen ser ikke så skummel ut i dagslys.

❤︎

0 kommentarer

  1. Wow! Thank you! I permanently wanted to write on my blog something like that. Can I take a fragment of your post to my site?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *