#Withflowers

FullSizeRender

The artist Ai Weiwei placed a bouquet of flowers in the basket of a bicycle outside his house, so the guys who surveilled him had something beautiful to look at. When My Man was in Australia he met Ai Weiwei and sent me a picture of the bouquet he thought I’d like the most.

#withflowers

In Norwegian: 

#WITHFLOWERS

Kunstneren Ai Weiwei plasserte en bukett blomster i en sykkelkurv utenfor huset, så de som overvåket ham skulle ha noe pent å se på. Da min kjære var i Australia møtte han Ai Weiwei og sendte meg et bilde av buketten han tenkte jeg ville bli mest glad for.

#medblomster

❤︎

0 kommentarer

  1. This really answered my problem, thanks!

    1. You’re most welcome ❤︎

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *