These clogs are made for walking…

Processed with VSCOcam with c2 preset

…and that’s just what they’ll do… It doesn’t happen that often but I had a little bit of a shoe crisis the other day. I could sum up my problem in one question: «What if I lose one of my clogs in the water when I jump from boat to land?» It’s during those trying times that it’s so good to have a boyfriend. He listened, listened and listened. Then he told me not to worry because: «They’ll float.» So the breaking news of the day is that clogs are in fact the perfect boat shoe ⚓️ And they’ll go with any outfit ❤︎

Processed with VSCOcam with c3 preset
In Norwegian: 
THESE CLOGS ARE MADE FOR WALKING…
…and that’s just what they’ll do…
Det skjer ikke så ofte , men jeg hadde en skikkelig skokrise her om dagen. Jeg kan oppsummere problemet med ett spørsmål: «Hva om jeg mister en sko i vannet når jeg hopper fra båt til land?» Det er da det er godt å ha en kjæreste. Han lyttet, lyttet og lyttet. Så sa han bare at jeg ikke trengte å bekymre meg for: «De flyter!» Så dagens nyhet er at tresko faktisk er de perfekte båtsko. ⚓️ Også fiffer de opp ethvert antrekk.
❤︎

0 kommentarer

  1. Very interesting points you have mentioned, thankyou for posting.

    1. Thank you so much Son Vecchia!

  2. You’ve got interesting articles here. Your site can go viral, you need some initial traffic only.

    How to get initial traffic? Search google for: Ferdeck’s tricks

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *