Packing for anything…

IMG_2440

Twenty minutes before we left the boat to go to France, we discovered that we could only bring our hand luggage. We had about fifteen minutes to unpack and repack. So I ended up packing exactly the same stuff that I use on the boat. Turns out that my boat uniform is pretty much all I need. Everything matches and works in all kinds of weather. I guess that’s what they call simple living…

Here’s all a girl really needs: A trench coat, jeans, shorts, skirt, shirts, wool top, a rain coat, a wool jacket, cashmere cardigan, bikini, blazer jacket, wool jumper, scarf, gloves,  socks and underwear, black handbags, loads of shoes.

Here’s what she really wants: Prada bag, Dolce & Gabbana bikini, Chanel ballerinas, Burberry trench coat and anything from Oscar de la Renta.

In Norwegian: 

VÆR FORBEREDT

Tjue minutter før vi skulle gå fra båten for å dra til Frankrike oppdaget vi at vi kun kunne ta med håndbagasje. Vi hadde et kvarter til å pakke ut og pakke om. Så jeg endte opp med å pakke nøyaktig det samme som jeg bruker til daglig på båten. Viser seg at båtuniformen min er alt jeg egentlig trenger i livet. Alt matcher og funker i all slags vær. Tror det er det man kaller ‘simple living.’

Her er alt en jente trenger: En trench coat, jeans, shorts, skjørt, skjorter, ulltopp, regnjakke, ulljakke, kashmir cardigan, bikini, en blazer, ullgenser, skjerf, hansker, sokker, undertøy, sorte vesker og et hav av sko.

Her er det hun har veldig lyst på: Prada bag, Dolce & Gabbana bikini, Chanel ballerinasko, Burberry trenchcoat og alt man kan bære fra Oscar de la Renta.

❤︎

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *