One year later…

When we bought our boat a year ago, I had no idea what we were getting into. All I knew was that I thought it was a good idea and that I thought it would take a couple of months to fix her up. I dreamed big. This is what I wanted the interior to look like:

IMG_7993

I dreamed about the curtains we still don’t have. I would paint the whole thing in a week and plant a cute, little lemon tree on deck. I would never look like I was too cold to care how I dressed. LOL! A year later I’m a little wiser. It’s definitely different in comparison to how we lived before and how I imagined it would be. But it’s not bad. It’s not bad at all, just different.

In Norwegian: 

ETT ÅR SENERE

Da vi kjøpte båten for ett år siden ante jeg ikke hva vi bega oss ut på. Alt jeg visste var at jeg synes det var en god idé. Den gang trodde jeg det ville ta et par måneder å pusse båten opp. Jeg hadde store drømmer og synes det var gøy å klistre sammen bilder fra interiørblader og lage planer. Jeg drømte om gardinene vi fremdeles ikke har. Jeg skulle male hele greia i løpet av et par uker og plante et søtt lite sitrontre på dekk. Og jeg skulle aldri se ut som om jeg var for kald til å bry meg om hva jeg hadde på. HAHA!  Ett år senere er jeg litt klokere. Ting er definitivt annerledes i forhold til hvordan vi levde før og hvordan jeg trodde det skulle bli. Men det er ikke så verst allikevel. Det er faktisk ikke så verst i det hele tatt.

❤︎

[mailchimp_subscriber_popup baseUrl=’mc.us13.list-manage.com’ uuid=’82416bd311b1f446518103702′ lid=’3a9fcaf124′ usePlainJson=’true’ isDebug=’false’]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *