My three best friends…

IMG_2925

I’ve always hated putting on makeup in the morning, it’s so boring! But somehow these three boxes  from Bare Minerals have managed to make it more fun. The powder, rouge and highlighter is quick and easy to use. The brushes and everything cost 20 pounds in TK Maxx – the only shop you really need. I’ve always hated having makeup on my skin when I’m in the sun and this is the first powder I’ve tried that can actually manage the beach…until you’re in the water of course.

In Norwegian: 

DE TRE BESTE VENNENE MINE

Jeg har alltid hatet å ta på sminke om morgenen, det er så kjedelig! Men utrolig nok så har disse tre boksene fra Bare Minerals gjort at det er blitt mere gøy. Pudderet, rougen og highlighteren er enkel å bruke. Alt inkludert børstene koster 20£ i TK Maxx – den eneste butikken man egentlig trenger. Jeg har alltid hatet å ha make-up på når jeg soler meg, men dette pudderet tåler faktisk en dag på stranden…inntil du hopper i vannet selvfølgelig.

❤︎

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *