The ABC of shopping…

IMG_7427

A. If you need an item that will tie every piece in your wardrobe together, then don’t buy anything else before you’ve saved up for that one thing you really need.

B. UNIQLO has the best seamless underwear.

C. Wolford has the best stockings.

D. Always try the item on and make sure it fits before you buy it. When in doubt ask yourself: «Do I want to walk out of the shop wearing this?» If the answer is no, don’t buy it!!! You’ll probably never wear it again. If the answer is yes, ask yourself if you’ll still be able to pay your bills. If the answer is: «No, I will not be able to pay my bills,» then walk away from the store and start saving up. (If you bought it anyway, I totally understand.)

In Norwegian:

EN SHOPPERS ABC

A. Hvis det er ett plagg du trenger, som knytter alle plagg i garderoben sammen, så ikke kjøp noe annet før du har spart opp til den ene tingen du virkelig trenger.

B. UNIQLO har det beste ‘usynlige’ undertøyet.

C. Wolford har de beste strømpebuksene.

D. Prøv alltid plagget og vær sikker på at det passer før du kjøper det. Hvis du er i tvil så spør deg selv: «Har jeg lyst til å gå ut av butikken med dette på nå?» Hvis svaret er nei så ikke kjøp det!!! For du kommer mest sannsynlig aldri til å føle deg helt vel i det. Hvis svaret er ja så spør deg selv om du fremdeles kommer til å klare å betale regningene. Hvis svaret er nei så gå vekk fra butikken og putt penger i sparegrisen med en gang. (Hvis du allikevel kjøpte det så skjønner jeg deg.)

❤︎

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *