Clinique

IMG_3158

FACELIFT IN A BOX: 

I found this at the airport, it was on sale, and I’ve always wanted to try it ! Turns out that this is actually a pretty good summer night cream. It works well when your skin is happy and content after all that thick sunscreen, but still needs a little «pick me up.» The eye serum is the best part. Cold and refreshing in the heat.

In Norwegian: 

ANSIKTSLØFTNING PÅ BOKS: 

Jeg fant denne på flyplassen, den var på salg, og jeg har alltid villet prøve den! Viser seg at dette faktisk er en ganske god sommer nattkrem. Den funker bra når huden allerede er glad og fornøyd etter all den tjukke solkremen, men allikevel trenger en liten oppfrisker. Øye serumet er det beste ved pakken. Kald og forfriskende i varme.

🌞

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *