My Secret Escape

img_4016

Every now and then it’s important to get on land and give yourself a little treat. Especially when the days are getting darker and Trump and Brexit loom. One of my secret escapes is a place called the Paper Dress Vintage in Hackney Central, where you can listen to live music, buy a dress and enjoy a green detox juice or a cosmopolitan drink, before you run back to the boat on high heels.

ccholst-on-instagram-my-kind-of-shopping-buy-a-dress-grab-a-drink-and-feel-like-carrie-bradshaw img_4017

In Norwegian/På Norsk:

MITT HEMMELIGE FRISTED

En gang i blant er det viktig å komme seg på land og unne seg litt ekstra. Spesielt når dagene blir mørkere og Trump og Brexit henger over én. Ett av mine hemmelige fristeder er et sted som heter Paper Dress Vintage i Hackney Central, hvor du kan høre musikk, kjøpe en kjole og nyte en grønn detox juice eller en cosmopolitan, før du løper tilbake til båten på høye heler.

❤︎

0 kommentarer

  1. Awesome! a fab photo and very enticing. Hope you have a great day xxx

    1. Thank you Mdm Madame, my favourite reader x

  2. So extremely happy for you –
    Looks fantastic

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *