Bargain ❤︎

img_4100

IT HAPPENED TO ME

You know when you’ve wanted something for a really long time? And you think you’ll never get it, that it’s not going to happen for you, and then you walk into JD Sports on Oxford Street and find exactly what you want on offer for 30£…

img_4101

My Mama Said There’d Be Days Like This 🎤

In Norwegian: 

RØVERKJØP ❤︎

Du vet når du har hatt lyst på noe i veldig lang tid? Og du tror du aldri kommer til å få det, at det ikke kommer til å skje deg og så går du inn i JD Sports i Oxford Street og finner akkurat det du vil ha til tretti pund…Mamma sa det kom dager som dette 🎤

0 kommentarer

  1. She’s been activating her Universal powers 🙂

    1. Maybe they’re finally working 😉
      ❤︎

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *