A big bag of confidence…

img_4358img_4372img_4368

NEW YEAR’S RESOLUTION

Hold on to your hat! This year I’m all in for an ambitious New Year’s resolution: I’m going to speak kindly to myself, be better to forgive when I’ve done or said something stupid. Because it does happen. Nobody’s perfect. I’m going to strut around like I’m carrying a big bag of confidence. Because I believe that if you’re less hard on yourself, you’ll be more kind to others. Happy New Year!

In Norwegian: 

EN STOR POSE SELVTILLIT…

Hold på hatten! I år går jeg inn for et ambisiøst nyttårsforsett: Jeg skal snakke pent til meg selv, være bedre til å tilgi når jeg har gjort eller sagt noe dumt. For det skjer jo. Ingen er perfekte. Jeg skal spankulere rundt som om jeg har en stor pose selvtillit i hånden. For jeg tror at hvis man ikke er så hard mot seg selv, så blir man heller ikke så hard mot andre. Godt Nytt År!

❤︎

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *