The yellow door

1243

#nofilter

When I was little I spent a lot of time planning the future. What kind of house would I have? What colour would I pick for the  front door, mailbox red or shiny black?  I don’t think I thought of yellow as an option back then. Now I’m grown up and live on a boat, so things didn’t go according to plan, but the other day I read a quote by Diane Keaton and I think she sums it up quite well: «I’ve done all kinds of things I said I wouldn’t do and of course, now I’m glad.»

In Norwegian: 

 DEN GULE DØREN

Da jeg var liten brukte jeg mye tid på å planlegge hvordan livet skulle bli. Hva slags hus jeg skulle ha, hvilken farge jeg skulle ha på døren, om den skulle være postkasserød eller blank svart. Jeg tror ikke jeg så gul som en mulighet da. Nå er jeg voksen og bor i båt, så ting gikk ikke som planlagt, men her om dagen leste jeg et sitat av Diane Keaton som jeg kjente meg veldig godt igjen i: «Jeg har gjort alt mulig som jeg sa jeg aldri ville gjøre og det er jeg selvfølgelig glad for, nå.»

❤︎

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *