Today's Office

IMG_7747.PNG

MAROA CLUB DE MAR

This week’s office is located on Maroa Club De Mar. I know that some of you are shuffling snow in Norway now, and others are working hard on keeping the boat warm in London (I think about you all the time my dear boyfriend.) I feel pretty lucky here I sit… We’re celebrating my big sister’s birthday here on Gran Canaria, together with family and old friends who we know so well that they’ve become family too. This is turning out to be one of those weeks I’ll remember for the rest of my life, and it’s even better when the holiday can be combined with a little research for the next script as well. Have to work a little too, in-between laughing in the sun with the kids, playing with the Photo Invasion App and dipping our toes in glittery water…

in norwegian: 

Kontoret befinner seg denne uken på Maroa Club De Mar. Jeg vet at noen av dere skuffer snø i Norge nå, eller kjemper med å holde bålet i gang på båten (jeg tenker på deg hele tiden kjære kjæresten min.) Føler meg ganske heldig her jeg sitter…Vi feirer storesøsters bursdag her på Gran Canaria, sammen med familie og gamle venner som vi kjenner så godt at de også er blitt familie. Dette er rett og slett en av de ukene jeg kommer til å huske resten av livet. Enda bedre er det når ferien kan kombineres med litt research til neste manus, må jo jobbe litt også, kan ikke bare le i solen med tantebarn og mor og søster og tulle med Photo Invasion appen og stikke tærne i glitrende vann…

img_7748

IMG_7734.PNG

IMG_7739.PNG

Image-1.jpg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *