I'm a cowboy…

IMG_7907.PNG

ON A STEEL HORSE I RIDE

My niece and nephew have dragged me along on things I thought I wouldn’t survive this week. Isabell is an excellent young horsewoman and all of a sudden Aunt Cathrine was on the horseback too. I think we both had imagined that I would ride a little faster over the prairie than I did. My horse, Kalinka, was stubborn as a mule. Isabell explained very clearly that when the horse doesn’t want to walk, it’s not the fault of the horse, but the fault of the rider. So I’ve learned a lot. If you like to ride, you’ll get a great trip with El Salobre Horse Riding on Gran Canaria. Just make sure to get in front of that blonde woman in the denim shirt, because she’s not that fast… I can’t get that Bon Jovi song out of my head now: «I’m a cowboy, on a steel horse I ride, I’m wanted, dead or alive.»

In Norwegian:  

I løpet av uken har nevøen og niesen min dratt meg med på ting som jeg ikke trodde jeg skulle overleve. Isabell er en dreven rytter og tok altså med seg Tante Cathrine på hesteryggen. Vi hadde nok sett for oss at jeg skulle ri litt fortere over prærien, men jeg kom jo frem til slutt da. Min hest het Kalinka og var sta som et esel. Isabell har gitt meg klar beskjed om at når hesten ikke vil gå, så er det ikke hestens feil, men rytterens. Så jeg har lært mye. Hvis man er glad i å ri så får man en god tur med El Salobre Horse Riding på Gran Canaria. Bare pass på å komme foran hun blonde i dongeriskjorten, for hun rir ikke så fort… Siden denne turen har jeg hatt den Bon Jovi sangen på hjernen: «I’m a cowboy, on a steel horse I ride, I’m wanted, dead or alive.»

IMG_7906.PNG

IMG_7912.PNG

IMG_7911.PNG

IMG_7913.PNG

IMG_7908.PNG

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *