Old beauty…

IMG_9711.PNG

STONES, NAMES AND SOULS

In Mile End lies the most beautiful churchyard I’ve ever seen. Tower Hamlets Cemetery has been here since the Victorian era and even though I find these kind of places a bit scary, I was completely stunned by the unique beauty. Here lay Frances, William, Mary Lou, Jessie, Charles, Albert and many more.

img_9710

IMG_9718.PNG

IMG_9723.PNG

IMG_9712.PNG

IMG_9716.PNG

IMG_9717.PNG

IMG_9738.PNG

IMG_9725.PNG

img_9750

I wonder what they would have said if they knew that a girl would walk by more than a hundred years later and take some pictures for her blog. I really hope they would think it’s ok.

Maybe they can hear me…?

img_9754

Let’s go home…

IMG_9747.PNG

 STENER, NAVN OG SJELER

I Mile End ligger den vakreste kirkegården jeg noensinne har sett. Tower Hamlets Cemetery har vært her siden Victoriatiden, og selv om jeg synes sånne steder er litt skumle, så ble jeg helt lamslått av den unike skjønnheten. Her hviler Frances, William, Mary Lou, Jessie, Charles, Albert og mange flere. Mon tro hva de ville sagt hvis de visste at en jente kom til å gå forbi her et par hundre år senere for å ta bilder til bloggen sin. Jeg håper de ville synes det var ok.

Kanskje de kan høre meg..?

Må heller skynde meg hjem…

IMG_9735.PNG

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *