Location, Location, Location…

IMG_0178.PNG

WHERE ARE YOU NOW? 

The answer is we’re here and there. That’s the life of a continuous cruiser. Every two weeks our view changes and if I had to pick one thing that I love about living on a boat, then the change of view would be high on the list.

IMG_0181.PNG

Have you met our neighbour? S.Keleton…

IMG_0192.PNG

IMG_0184.PNG

IMG_0189.PNG

HVOR ER DERE NÅ?

Svaret er at vi er her og der. Sånn er livet til en continuous cruiser. Hver annen uke endrer utsikten seg og hvis jeg måtte velge en ting som jeg elsker med å bo i båt, så ville nettopp dette med at utsikten skifter stå høyt på listen.

Har du møtt naboen vår forresten? S.Kjellett. Bilde nummer tre…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *