Faux fur bomber jacket

continuous cruiser.jpg

MY STYLE? 

For the most part it’s all about being practical and comfortable, about being able to get to where I have to be, in all kinds of weather, without having to hold in my stomach or cut off a toe. At the moment it’s important to me that I can jump on and off the boat without breaking an ankle. I love clothes that are classic and easy to match, because I have a tendency to wear the same clothes over and over again. When I find something I like, I wear it to pieces. I love clothes! But there are plenty of other fun things to spend money on too – like a boat for example.

The big question in the world of blogging, where it’s so often about what’s in and where can you buy it, is: Can you blog, be interested in fashion and wear the same jacket on picture after picture? I hope so. I think so. I rarely wear a completely new outfit, but mix the old with something new, just like most people do. I really like clothes though. Sometimes I think I should have been a tailor, but that’s life, you dress up in a lot of weird stuff, think a lot of weird thoughts, write a lot of weird things; life’s wonderfully weird.

to walk .jpg

STILEN MIN? 

Den handler for det meste om å være praktisk og komfortabel, om å kunne gå dit jeg skal uten at buksen sprekker eller skoene gnager. For øyeblikket er det viktig at jeg kan hoppe av og på båten uten å brekke en ankel. Jeg elsker alt som er relativt klassisk og enkelt, fordi jeg har en tendens til å gå i de samme plaggene igjen og igjen og mikser og matcher med det jeg har. Når jeg finner noe jeg liker, går jeg i det til det faller fra hverandre. Jeg elsker tøy! Det er noe av det gøyeste jeg vet, men det er også mange andre gøye ting å bruke pengene på – en båt for eksempel.

Det store spørsmålet i blogguniverset, hvor det så ofte handler om hva som er inn og hvor det kan kjøpes er: Kan man blogge, være glad i mote og ha på den samme jakken på bilde etter bilde? Jeg håper det. Jeg synes i hvert fall det. Jeg har sjeldent på meg helt nye antrekk, men blander gammel og nytt, akkurat som alle andre. Men jeg innrømmer gjerne at jeg synes tøy er over gjennomsnittet gøy og noen ganger tenker jeg at jeg burde ha blitt skredder. Men sånn er livet, man kler seg i mye rart, tenker mye rart, skriver mye rart; det er rare greier.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *