The Docklands

IMG_1663.jpg

BUSY BEES 

I thought I’d show you some pictures from the area I’m running around in at the moment: the Docklands in East London. Old wharves and warehouses have been transformed into apartments along the Thames and The Financial District, on The Isle of Dogs, is filled with stylish businessmen and women who run in between meetings with a take away coffee in one hand and their mobile in the other.

IMG_1649.jpg

IMG_1282

BUSY BEES 

Jeg har en litt travel dag i dag, så da tenker jeg at det passer bra å vise dere noen bilder fra området jeg løper rundt i for tiden. The Docklands ligger i Øst London. Her er gamle båtverft gjort om til leiligheter langs Themsen og The Financial District på The Isle of Dogs er fylt med stilige forretningsfolk som løper frem og tilbake til møter med take away kaffen i den ene hånden og mobilen i den andre.

IMG_1664.jpg

0 kommentarer

  1. Ellinor Holst

    Spennende,,,,,,,,,,,

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *