Dickens was here

IMG_1782_MIMG_1717.jpg

THE GRAPES

Plenty of writers have come by to grab a beer, and the painter Francis Bacon lived further down the street. Charles Dickens came here when he visited his godfather, who was a sailmaker, in Limehouse. And you wonder, when you come in here, if Dickens sat by one of the tables and wrote, or if he preferred to have his beer on the pub’s terrace, watching the tide rise.

IMG_1728_M.jpg

IMG_1733_M.jpg

THE GRAPES

Noen av de få bygningene i Limehouse som overlevde bombingen under andre verdenskrig ligger her i Narrow Street. Ett av disse husene er puben The Grapes. Det er så koselig her! Mange forfattere har kommet hit for å ta seg en øl og maleren Francis Bacon bodde lenger nede i gaten. Charles Dickens kom hit når han besøkte gudfaren sin, som sydde seil, i Limehouse. Og man lurer jo litt på, når man kommer inn, om Dickens satt og skrev ved ett av bordene eller om han likte best å sitte ute på pubens terrasse, med en øl og se tidevannet stige.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *