Monday Morning Fashion Hack

IMG_1682_H.jpg

DON’T KNOW WHAT TO WEAR? 

My Mum taught me from a very young age that as long as you have great shoes, a bag that matches and comb your hair, then you’ll be ok. ❤︎

I’m ready for a new week and if there is one thing I can’t live without it’s music. This Monday I’m listening to CHVRCHES. It’s impossible not to be put in a good mood by the songs Playing dead and Bury it. Don’t let the dark titles fool you. This is happy pop! Their album Every Open Eye is on spotify. Have a happy Monday!

HVA SKAL JEG HA PÅ I DAG? 

Mamma lærte meg i tidlig alder at så lenge du har fine sko, en veske som matcher og grer håret ditt, så går det fint. ❤︎

Jeg er klar for en ny uke og er det noe jeg elsker så er det å høre på musikk. Denne mandagen går det i CHVRCHES. Syns det er umulig å ikke bli i godt humør av sangene Playing dead og Bury it. Ikke la deg lure av de dystre titlene. Dette er glad pop! Albumet deres Every Open Eye er på spotify. Ha en god mandag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *