New horizons

IMG_0156.jpg

GOODBYE LIMEHOUSE

The anchor is hauled up and we have moved on. Would have loved to stay here for just a little longer, but we’re continuous cruisers and have to move on every second week. Fortunately we can return again later this year. I’m already looking forward to it. Until then there will be new places to be discovered, new memories to be made elsewhere.

IMG_0160C

IMG_0018C

IMG_9933.jpg

IMG_9938.jpg

NYE HORISONTER

Vi har lettet anker og er reist videre, skulle gjerne blitt litt lenger, men sånn er livet til en continuous cruiser. Hver annen uke må vi flytte båten til et nytt sted. Heldigvis kan vi komme tilbake hit senere i år og jeg gleder meg allerede, men inntil da skal vi oppleve nye ting et annet sted.

IMG_0161C.jpg

0 kommentarer

  1. […] Det er noe med den friske luften og den ville elven som er ganske så magisk. Her er en post til fra i fjor: New horizons. […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *