Keep calm and carry on

IMG_1962_Mini

‘…as normal.’

It’s a sad day in London today, but when a crisis happens in this country, people follow the much loved slogan: Keep calm and carry on. And that means that we get up in time, get dressed and move the boat before going to work – «as normal,» as the Prime Minister said several times during her speech yesterday, «as normal.» But what is normal on a day like this anyway?

‘…som vi vanligvis gjør.’

Det er en trist dag i London i dag, men når kriser inntrer i dette landet, så er det faste slagordet: Keep calm and carry on. Og det betyr at man står opp til tiden, kler på seg og flytter båten, før man går på jobb – «as normal,» som The Prime Minister sa flere ganger i talen sin i går, «as normal.» Men hva er egentlig normalt på en dag som dette?

IMG_1975_Mini.jpg

IMG_1897_Mini

IMG_2021_Mini

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *