Summertime and Mother's Day

Mum

SUMMER, SUN AND SUNDAY

Did you remember to set the watch? I didn’t and we’re out of gas so there will be no cooking until tomorrow, and no coffee, but I’m going to enjoy my afternoon latté anyway, at the nearest café, McDonalds.  And it’s Mother’s Day in London today:

Dear Mum, you are the best Mum in the universe 🌸

DET ER SOMMER, DET ER SOL OG DET ER SØNDAG

Husket du å stille klokken? Det gjorde ikke jeg, og vi er gått tom for gass og det betyr at vi ikke kan lage varm mat eller koke kaffe før i morgen, så da blir det ettermiddagskaffe på nærmeste café – McDonalds. Og det er Morsdag i London i dag:

Kjære Mamma, du er verdens beste Mamma, den beste Mammaen i universet 🌸

0 kommentarer

  1. Ellinor Holst

    Og du er LiVET mitt,,, ,,,

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *