Three Mills

thremills3.png

TIME AND TIDE 

My boyfriend and I lifted our bikes off the roof on Saturday and went on a trip in the area. As I’ve mentioned before; the closest café is McDonalds, and when you come to Bromley-by-Bow with the tube, the first thing that’ll catch your eye is the large highway and concrete building without windows. But when you arrive here by boat, the first thing you’ll see is this mill from 1776. The wheel in Three Mills turned with the tide on River Lee. A lot of gin has been produced here and today it’s a beautiful museum and film studio. There’s something about these cobbles that bring you back to another time, but then you turn the corner and it’s 2017 again. There may not be that many cafés of bars here yet, but there are plenty of newly built apartments. Bromley-by-Bow is up and coming, maybe especially because Hackney Wick, with all of it’s hip bars are only a short bike ride away, but more about that in the next post.

threemills1.png

threemills2.png

threemills6.png

threemills7

TID OG TIDEVANN

Kjæresten og jeg holdt helt fri på lørdag, løftet syklene av taket og dro på tur i området. Som jeg nevnte så er nærmeste café McDonald, og når man kommer til Bromley-by-Bow med tog, så er det første man møter en stor motorvei og en forlatt betongbygning uten vinduer. Men når man kommer hit med båt, så er det første man ser denne møllen fra 1776. Møllehjulet i Three mills gikk rundt når tidevannet i River Lee steg og sank. Her ble det laget gin for alle pengene. I dag er det et vakkert museum og filmstudio. Det er noe med disse brosteinene som tar en tilbake til en annen tid, men så sykler en rett rundt hjørnet og blir dratt tilbake til 2017 og alle de nye leilighetene som blir bygget i området. Det er kanskje ikke så mange caféer og barer her enda, men Bromley-by-Bow er ‘up and coming,’ kanskje spesielt fordi Hackney Wick, med byens hippeste barer og kaldeste øl, bare ligger en sykkeltur unna. Mer om det i neste post.

threemills4.png

threemills5.png

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *