Swan Wharf

swanwharf2swanwharf1.jpg

YOU CAN’T BUY HAPPINESS BUT YOU CAN BUY A BIKE AND THAT’ PRETTY CLOSE

My mother-in-law’s bike went on quite a journey this weekend. The trail between Three Mills and Hackney Wick goes through a pretty dystopian urban landscape, but in-between you’ll find nostalgic pockets, especially when you follow the canal. And in a city like London, that’s filled with entrepreneurs who make the most out of every chance to turn an old warehouse into a restaurant, it doesn’t take long before you’ll find a top notch place like this bistro, Swan Wharf. Can you see the people in the sun with their drinks on the other side of the canal? How cool is this! You can also just sit on the grass on this side of the lock, with a beer from the kiosk; we did, and many others, before we headed back home on our bikes, past tall buildings and boats that are looking for a place to moor.

swanwharf4.jpg

swanwharf5

swanwharf7.png

MAN KAN IKKE KJØPE LYKKE MEN MAN KAN KJØPE EN SYKKEL 

Svigermors gamle sykkel var på langtur i helgen. Selv om deler av løypen mellom Three Mills og Hackney Wick er ganske urban og til tider dystopisk, så er det også vakre, hyggelige lommer på veien, spesielt når man sykler eller går langs kanalen. Og i en by som London, som er full av gründere, så tar det ikke lang tid før det dukker opp gode utesteder i gamle industriområder. Som denne bistroen, Swan Wharf. Ser du folkene i solen med drinkene sine på den andre siden av kanalen? Det ser så hyggelig ut! Man kan også sette seg i gresset på denne siden av slusen, med en øl fra kiosken; det gjorde vi, og mange andre, før vi syklet hjem igjen, forbi boligblokker og båter som leter etter et sted å legge til.

swan wharf3.jpg

swanwharf.jpg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *