TASSEL BRACELETS

IMG_2968 copy

A DASH OF COLOUR

When I found these bracelets in a souvenir shop on Gran Canaria, I went completely bananas. I think I bought one in every colour. And for someone like me, who for the most part dress in blue, beige and grey, a dash of colour definitely adds a little happiness.

FARGEKICK

Da jeg fant disse armbåndene i suvenirbutikken på Gran Canaria gikk jeg amok. Jeg tror jeg handlet et i alle farger. Og for en sånn som meg, som stort sett bare går i beige, blått og grått, så føles det utrolig deilig med et lite fargekick innimellom.

0 kommentarer

  1. Hello,I log on to your new stuff named «TASSEL BRACELETS – CONTINUOUS CRUISER by C. C. Holst» daily.Your humoristic style is witty, keep it up! And you can look our website about proxy server list.

    1. Hi, I’m really glad to hear that. Thank you so much! ❤︎

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *