Easter crime

IMG_1537-2

WHODUNNIT

It’s Easter, time for crime. I haven’t bought a book this year (Scandinavians always read a crime novel during Easter,) but I’ve downloaded every single episode of the S-Town podcast. I love to listen to podcasts when I do the dishes and I was completely hooked on the first season of Serial. It was like watching Twin Peaks for the first time – legendary. Rumours say that the third season is just as good, so I’m just waiting for the plates to get dirty so I can wash up and press play. The story begins when John from Alabama contacts the producer of the podcast and tells him about a dark secret in his little shit-town.

S-TOWN 

Det er påske og tid for krim. Jeg har ikke kjøpt noen bok i år, i stedet har jeg lastet ned alle episodene av S-Town podkasten. Jeg elsker å høre på podkaster når jeg vasker opp og ble helt oppslukt av den første sesongen av Serial. Det var like nervepirrende som å se Twin Peaks for første gang. Nå går det rykter om at den tredje sesongen av Serial er like god. Det er bare å vente på at tallerkenene blir skitne så jeg kan ta vaskehanskene på og trykke play. S -Town, som står for shit-town, starter med at John fra Alabama kontakter produceren av podkasten og forteller om en mørk hemmelighet i småbyen han kommer fra.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *