Home sweet home

IMG_6349

IT’S A BOAT AND A HOME

It’s been two years since we bought our boat and started our lives as continuous cruisers.  We’re still not done fixing her up because having a boat = eternal painting. But we’re having a lot of fun planning how we want things to be. At the moment it’s all about the bathroom, maybe we’re even going to move the bathroom to a different part of the boat, maybe this year, maybe next year. We have big plans for our ship and I wonder where we are in two years. It’s so fun to see these old pictures again and think about how green the boat was before we painted her white.

IMG_4136

IMG_6311.jpg

pickerimage

.

DET ER EN BÅT OG ET HJEM

Nå er det to år siden vi kjøpte båten og startet livet som continuous cruisers. Vi er fremdeles ikke ferdige med å pusse opp for det å ha båt = evig maling. Men vi har det veldig gøy med å planlegge hvordan vi vil ha det. For øyeblikket handler alt om badet, kanskje vi til og med skal flytte badet til en annen del av båten, kanskje i år, kanskje til neste år. Vi har store planer og jeg lurer fælt på hvor vi er om to år til. Det er i hvert fall gøy å kikke tilbake på gamle bilder og tenke på hvor grønn båten var før vi malte den hvit.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *