Zebra stripes

IMG_0176 (1)

PUT YOUR ZEBRA STRIPES ON. BE BRAVE.

I bought these zebra trousers in 2015, so it’s taken a while to build up the courage to wear them. Now I don’t understand why I’ve waited so long. Zebra trousers are fun and they make you feel brave. I’m definitely going to walk around in mine until the seam rips.

Trousers, leather jacket, t-shirt and shoes are from Zara.

IMG_0168 (2).jpg

IMG_0179.jpg

TA SEBRASTRIPER PÅ. VÆR MODIG. 

Jeg kjøpte disse buksene i Desember 2015, så det har tatt litt tid før jeg har turt å bruke dem. Nå kan jeg ikke skjønne hvorfor jeg ventet så lenge. Sebrabukser er gøy og gir deg mot. Jeg kommer i hvert fall til å gå rundt i mine helt til sømmen revner.

Bukser, jakke, t-skjorte og sko er fra Zara.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *