A city of colour

IMG_0125.jpg

I THINK HE’S TALKING ABOUT HACKNEY WICK…

«Imagine a city where graffiti wasn’t illegal, a city where everybody could draw whatever they liked. Where every street was awash with a million colours and little phrases. Where standing at a bus stop was never boring. A city that felt like a party where everyone was invited, not just the estate agents and barons of big business. Imagine a city like that and stop leaning against the wall, – it’s wet.»  – BANKSY – 

IMG_0140.jpg

IMG_4354.jpg

IMG_3943 (1).jpg

IMG_0160 (1).jpg

JEG TROR HAN SNAKKER OM HACKNEY WICK…

«Se for deg en by hvor graffiti ikke er ulovlig, en by hvor alle kan tegne akkurat det de vil. Hvor hver eneste gate er dekket av en million farger, ord og fraser. Hvor det aldri er kjedelig å stå på busstoppet og vente. Og når det er fest er alle invitert, ikke bare eiendomsmagnater og grådige forretningsmenn. Forestill deg en sånn by og ikke len deg mot veggen er du snill – den er våt.»  – BANKSY – 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *