Everything changes…

IMG_0019 (2).jpg

Everything changes…even Hackney Wick 

They’re building everywhere in this part of the city. There’s a forest of cranes. Graffiti is  painted and painted over, and on the other side of the canal is Stratford and what remains after the London Olympics 2012. There’s Queen Elizabeth Olympic Park, Westfield shopping center, London Stadium and a cool swimming pool. Someone told me there’s a pub in the pool, but I believe he tried to trick me. Haha.

That strange, red monument you see on picture number two is actually a slide called the ArcelorMittal Orbit; twelve turns in forty seconds; fifty steep meters will take you straight to the ground. I don’t think it’s for me, but there are plenty of other things to do in the area – like having coffee on our boat for example ; – )

IMG_0618

IMG_0526 (1).jpg

IMG_0545.jpg

Alt endrer seg…til og med Hackney Wick 

De bygger overalt i denne delen av byen. Det er en skog av kraner. Graffiti blir malt og malt over, og på den andre siden av kanalen er Stratford og restene etter London OL 2012. Der er Queen Elizabeth Olympic Park, Westfield shopping center, London Stadium og et kjempekult svømmebasseng. Det var en som sa at det er en bar i svømmehallen, men jeg tror han prøvde å lure meg.

Det rare, røde monumentet som du kan se på bilde nummer to er faktisk en rutsjebane som heter ArcelorMittal Orbit; tolv svinger på førti sekunder; de siste femti meterne går rett ned. Jeg tror ikke det er noe for meg, men det er plenty av andre ting å gjøre her i området – drikke kaffe på båten for eksempel ; – )

IMG_4357toy.jpg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *