Why I blog

IMG_0081 (1)

LIFE IS A CRAZY RIDE AND NOTHING IS GUARANTEED

If someone had told me three years ago, or twenty years ago or even thirty years ago, that I would live in a houseboat in London, I would have said they were completely mad, and they would probably agree, because engines used to stop and sails would rip as soon as I put my feet on something floating on water. When I wrote on Facebook, on April Fool’s Day 2015, that we’d bought a sixty-five feet long boat and were going to live in it, people who knew me well thought it was a prank. They didn’t see it coming. Me neither. Life surprises and that’s why I blog; to make sure that I pay attention to all the good memories as they happen, and when it’s a little cold on the boat, it’s good to focus on something else so I blog about things I think are fun or beautiful or cool – and I love it when family and friends drop by to see what’s going on; every now and then they spot a change. I’ve gone from believing that I always brought bad luck on boats to think that I’m an ok person to be on board with. Change is good, right?

IMG_0103.jpg

LIVET ER SPRØTT OG INGENTING ER GARANTERT

Hvis noen hadde fortalt meg for tre år siden, for tyve år siden eller for tretti år siden at jeg skulle bo i en husbåt i London, så hadde jeg sagt at de var gale, og de hadde nok vært enige, for i gamle dager så pleide alltid motoren å stoppe eller seilet revne så snart jeg satt bena om bord i noe som fløt på vann. Da jeg skrev på Facebook, 1. April 2015, at jeg og kjæresten hadde kjøpt en sekstifem fot lang båt, som vi skulle bo i, så trodde de fleste som kjenner meg godt at det var aprilsnarr. Den så de ikke komme. Ikke jeg heller. Sånn er det. Man vet aldri hvilke overraskelser som venter og det er derfor jeg blogger; for å være sikker på at jeg får med meg de gode minnene når de skjer. Når det er kaldt og surt om bord kan det være godt å ta tankene litt vekk og blogge om noe som jeg syns er kult eller vakkert eller gøy – også syns jeg det er koselig at familie og venner kan ta en titt innom og følge med på alt som endrer seg. Jeg har i hvert fall gått fra å føle at jeg alltid brakte ulykke til å mene at jeg er helt ok å ha om bord. Det er godt ting endrer seg, ikke sant?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *