The Launderette

IMG_4494P40

A GOOD BOOK IS ALWAYS GOOD COMPANY 

It’s such a luxury when the machines do the job for you. We don’t have a laundry machine on board our boat (yet) so I pay a few visits to different launderettes. They’re often quite noisy and crowded, but this time there was only me, a good book and the sound from the dryer. I’ve actually started to dress up a little when I go to the launderette. There’s no reason to wait for a special occasion to wear that red lipstick.

EN GOD BOK ER ALLTID GODT SELSKAP

Det er så deilig når maskinene gjør jobben for én. Vi har ikke vaskemaskin på båten (enda) så det blir noen besøk hos forskjellige vaskerier rundt omkring. Det er ofte ganske folksomt og bråkete, men denne gangen var det bare meg og duren fra tørketrommelen. Luksus! Det er nesten blitt sånn at jeg pynter meg litt når jeg går på vaskeriet, for hvis man skal vente på en spesiell anledning, så går det altfor lang tid imellom hver gang man kan ta den røde leppestiften på.

IMG_4514P40

IMG_4566P.jpg

IMG_4569P40.jpg

IMG_4563.jpg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *