CLIFTON NURSERIES – LONDON

IMG_2080.jpg

FLOWER POWER

If you don’t know what to do this weekend, and are in London, I recommend a visit to Clifton Nurseries in Maida Vale. This is London’s oldest garden centre and it’s the most beautiful too, with glass houses, trees, unusual plants and romantic flowers. It’s impossible to not be inspired by the beauty here. A magical oasis in Clifton Villas. Next time I’ll visit the café too. They serve brunch and hot chocolate with marshmallows. If I ever run away from home, you know where you’ll  find me… ; – )

IMG_2127

FLOWER POWER

Hvis ikke du vet hva du skal i helgen, og er i London, så kan jeg anbefale å gå en tur innom Clifton Nurseries i Maida Vale. Dette er Londons eldste gartneri og det er så vakkert og magisk med gamle glasshus, sjeldne trær og romantiske blomster. Det er vanskelig å ikke bli inspirert og glad når man er her. En magisk liten oase i Clifton Villas. For en sjel dette stedet har! Neste gang må jeg prøve caféen også. De serverer brunch og kakao med marshmallows. Hvis jeg noensinne rømmer hjemmefra så vet dere hvor dere finner meg ; – )

IMG_2085.jpg

IMG_2108.jpg

IMG_2081.jpg

IMG_1989.jpg

IMG_2004.jpg

IMG_2124.jpg

IMG_2137.jpg

IMG_2139.jpg

0 kommentarer

  1. Who knew that was there! I certainly didn’t! Looks amazing!

    1. I know! We almost walked by it the other day. It doesn’t look like much from the street, but when you go in… Magic!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *