THE MOM JEANS

MOM JEANS (RD)-2.jpg

THERE’S A NEW JEAN IN TOWN

I had never in a million years thought I’d wear this denim style again. I guess I was about eight the last time. Pull ´em up, tighten your belt; the ankle length mom jean is pushing the skinny jean off the pallet. And even though I still love the skinny jeans and have a few that’s not worn out yet, I think it’s fun that there’s a more feminin and comfortable style that’s taking over the town. The thing about the Mom Jeans is that they suit everyone, no matter the size of your thighs and butt. I love.

THE MOM JEANS ER TILBAKE

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle gå rundt i denne dongeri-stilen igjen. Sist gang var jeg vel åtte år. Dra de opp og stram beltet; høyvanns-dongerien har dyttet skinny jeansene av pallen. Og selv om jeg fremdeles elsker skinny jeansene og har noen par som jeg ikke har slitt opp enda, så syns jeg det er gøy at det er kommet en mere feminin og komfortabel dongeri-stil i byen. Mom jeansene kler nemlig alle, uansett hvor mye rompe og lår man har. I love.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *