A house by the sea

IMG_7156C.jpg

SWEET DREAMS 

My boyfriend and I grew up by the sea and the first time we took our boat for a ride, it became clear how much we love being close to the water. Here’s a picture from when we cruised on the Thames. I was so surprised by how beautiful it is. I simply didn’t know that England had this, and it’s so close to London! Don’t get me wrong, I’m getting very attached to our boat, Butter, but someday, one fine day, I dream about living in a house like this by the Thames. I’ve read somewhere that dreaming is healthy…

SØTE DRØMMER

Kjæresten min og jeg vokste opp ved havet og første gang vi kjørte båten ble det klart hvor glade vi er i å være tett på vannet. Dette bildet er fra da vi cruiset på Themsen. Jeg ble så overrasket over hvor vakkert det er. Jeg visste rett og slett ikke at dette fantes i England, også så tett på London da! Jeg er jo veldig glad i båten vår, Butter, men en dag, en vakker dag, er drømmen å bo i et hus som dette, ved Themsen. Jeg har lest et sted at det er sunt å drømme…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *