A meal to remember

IMG_9309P

«ALL CREW ON DECK!»

I say it again and again but our boat is actually a pretty great summerhouse. It’s raining at the moment, but I found some old pictures of memorable meals we’ve had on deck. This summer I’ll make the most of every opportunity to sit outside. It’s important to focus on the good things in life.  

IMG_2627.jpg

IMG_8091P

«ALLE MANN PÅ DEKK!» 

Jeg sier det igjen og igjen, men båten vår fungerer veldig bra som sommerhytte. Akkurat nå regner det, men jeg fant frem noen bilder av minnerike måltider vi har hatt på dekk, og denne sommeren skal jeg gripe hver mulighet til å sitte ute. Det er jo noe med å ta godt vare på det gode man har.

IMG_3860P.jpg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *