Portobello Road Market

IMG_4114P

EVERY SATURDAY

This weekend we’re going to Portobello Market to see if we can catch a bargain. I love looking at all the things here; antiques, souvenirs, food, records and vintage goods. I once went through a pile of clothes and found a Max Mara cardigan for 2£. That’s almost the same as seeing Santa Claus ; – )

Bob Marley.png

IMG_4103.jpg

Clothes Rack.jpg

Ice cream

IMG_6568.jpg

HVER LØRDAG

Denne helgen skal vi rusle litt rundt på Portobello Market og prøve lykken. De har så mye rart her. Antikviteter, suvenirer, mat,  vinylplater og vintage klær. En gang fant jeg en Max Mara cardigan til 2£ i en rotebunke. Det er nesten det samme som å ha sett Julenissen ; – )

IMG_4083.jpg

Rough Trade.jpg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *