Blue & Pink

IMG_4601P

MY NEW FAVOURITE COMBO

That pink t-shirt I’ve had for seven years, the blue jacket that feels like a teddybear hug and that pink nail polish from a supermarket on Gran Canaria is enough to make me happy at the moment. Wear a thin t-shirt on a hot day and a light, but warm jacket for the cooler evenings and kiss the summer before it goes away again.

IMG_4608P.jpg

IMG_4455P.jpg

IMG_4921P

IMG_4601PF

MIN NYE FAVORITTKOMBINASJON

Den rosa t-skjorten som jeg har hatt i syv år, den blå jakken som føles som en bamseklem og den rosa neglelakken fra en matbutikk på Gran Canaria gjør susen for øyeblikket. Ta på en tynn t-skjorte på en varm dag og en lett, men varm jakke til en kjøligere kveld og kyss sommeren før den forsvinner igjen.

IMG_4424P.jpg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *