Today's Outfit

IMG_5042PF

I BLOG THEREFORE I AM

Blogging is just such a great excuse to lay here and blog about my outfit. Shirt is from Zara (2015 winter season.) Shorts is from Bimba y Lola (bought from eBay.) Sandals from Bianco (Mum bought them for me last summer.) Pink nail polish from Deliplus (bought at Mercado, Gran Canaria.) Have a good Sunday!

IMG_4985PF

IMG_5237PF

JEG BLOGGER, DERFOR ER JEG

Blogging er rett og slett en utrolig god unnskylding for å ligge her og blogge om antrekket mitt. Skjorten er fra Zara (vintersesongen 2015.) Shortsen er fra Bimba y Lola (kjøpt på eBay.) Sandaler er fra Bianco (mamma kjøpte de til meg i fjor sommer.) Rosa neglelakk fra Deliplus (kjøpt på Mercado, Gran Canaria.) Nyt resten av søndagen din!

IMG_5000PF

0 kommentarer

  1. I love your outfits! This blog is fantastic! I aspire to be as chic as you 🛍🚺

    1. You’re so sweet! And probably super chic too 😉 xx

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *