Monday Let's Do This!

IMG_5478PF.jpg

EXTRA TIME! 

Haha, I love it when I’ve prepared to work and it turns out it’s another national holiday. What a great excuse for spending a little extra time with that coffee on deck! I read a quote yesterday that I quite like: «If you are afraid of throwing the dice you can’t expect to score a six.» Enjoy your Spring Bank Holiday!

EKSTRATID!

Haha, jeg elsker når jeg har forberedt meg på å jobbe og det viser seg at det er enda en offentlig fridag. For en god grunn til å kose seg litt ekstra lenge med den kaffen på dekk! Jeg leste et visdomsord i går som jeg liker ganske godt: «Hvis du er redd for å kaste terningen kan du aldri få en sekser.» Nyt dagen!

IMG_5402PF.jpg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *