LIFE ON PORTOBELLO ROAD

IMG_6562P.jpg

#ART

These cool drawings of life on Portobello Road hang on a brick wall in, yes you guessed it: Portobello Road. I especially like the one with the boy and his skateboard and the couple on the bike. So true to life! They’re made by the artist Fiona Hawthorne and you can buy prints of the drawings on her website www.fionahawthorne.com

IMG_6584PIMG_6571P.jpgIMG_6572P.jpgIMG_6573P.jpgIMG_6574P.jpgIMG_6577P.jpgIMG_6569P.jpg

#KUNST

Disse kule tegningene av livet på Portobello Road henger på en murvegg i, ja du gjettet riktig: Portobello Road. Jeg liker spesielt godt gutten med skateboardet og paret på sykkelen. Det er jo akkurat sånn det er i Portobello. De er laget av kunstneren Fiona Hawthorne og du kan kjøpe trykk av tegningene på hjemmesiden hennes, www.fionahawthorne.com

IMG_6568P.jpg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *